РФ перекидає на окуповану Херсонщину кадировців: стало відомо, яку "роботу" їм доручать

Для збільшення кількості своєї живої сили на окупованій Херсонщині російські окупанти почали перекидати туди кадировців.

Вони мають стати частиною силового поліцейського блоку та контролювати дезертирів із військових формувань, не приналежних до чеченського етносу.

Про це повідомив пресофіцер Миколаївської ОВА Дмитро Плетенчук, пише "24 канал". Перед зазначеним блоком стоїть досить "відповідальна робота" – він як займається окупаційними функціями, так і слідкує за російськими бійцями.

Водночас аналітики з Інституту вивчення війни зауважили, що загарбникам не так уже й просто дається шукати добровольців на війну. Жителі великих міст не поспішають поповнювати військо, а тому скоро буде неможливо виконувати плани, які ставлять перед військкоматами згори.

Як повідомлялося раніше, втекти з Херсонської області намагається дедалі більше російських окупантів, які бояться контрнаступу ЗСУ. Однак дезертирів розстрілюють кадировці, яких використовують як загороджувальні загони.

Для деяких окупантів зробили своєрідне "гетто" в Генічеську на Арабатській стрілці. Заганяють їх і розміщують на базах відпочинку, щоб ці окупанти не могли дезертувати.

2ogoloshenya