Війська РФ вночі обстріляли Костянтинівку, Дружківку, Авдіївську, Мар’їнську та Очеретинську громади

Цієї ночі російські військові вели інтенсивні обстріли на Донецькому напрямку та завдали ударів по містах у відносному тилу.

Про це у своєму телеграм-каналі повідомив начальник Донецької ОВА Павло Кириленко.

Він додав, що після півночі російські армійці двічі обстріляли Костянтинівку, знищивши під’їзд у багатоповерхівці. Рятувальники витягнули з-під завалів та заблокованих квартир 7 людей. За словами Кириленка, ще одним обстрілом військові РФ пошкодили школу — без постраждалих.

Очільник Донеччини зазначив, що ніч минула напружено в Авдіївській, Мар’їнській та Очеретинській громадах: у Красногорівці пошкоджено 5 приватних будинків, у Первомайському снаряди влучили поряд із крамницею, а інформація щодо постраждалих наразі не надходила.

Голова ОДА додав, що ракетного удару російські військові завдали по Кураховому — влучили у школу та житлові будинки, та ще одну школу пошкодили у смт Курахівка.

Також Кириленко повідомив, що під російські обстріли потрапила Дружківка — пошкоджено 5 житлових будинків.

"Росіяни продовжують бити по цивільних та нищити соціальну інфраструктуру. Залишатися в області — небезпечно! Закликаю всіх виїхати до більш безпечних регіонів України. Це — відповідально!", — написав очільник Донеччини.

2ogoloshenya