Мер Львова Андрій Садовий зібрав нараду, на якій разом з військовими обговорив посилення охорони міста та створення у кожному районі Львова штабу оборони на випадок нападу Білорусі.

Про це Садовий написав у своєму Telegram-каналі, повідомляє Про Львів.

Ситуацію на білорусько-українському кордоні мер назвав непередбачуваною та складною.

"Ситуація на білорусько-українському кордоні є непередбачуваною і в цьому її найбільша складність.
Сьогодні зібрав оперативну нараду за участі військового та цивільного керівництва Львова для того, щоб розуміти, як ми будемо діяти на випадок ескалації з боку Білорусі.

 Проговорили план оборони та сили і засоби, які є у підпорядкуванні міста. Ситуація змінюється, тож наші оборонні стратегії також потребують змін та оновлення.

У кожному районі міста буде створено штаб оборони та проведено додатковий вишкіл для членів добровольчих формувань тероборони. Поки ми не будемо переводити їх на цілодобове чергування. Але це рішення може змінитись у будь-який момент.
Також розглядаємо варіант формування резервних добровольчих батальйонів з працівників міської ради та комунальних підприємств.
Продовжуємо формувати стратегічний резерв продуктів на випадок блокування шляхів постачання.
Треба готуватись до холодної зими і забезпечити можливість обігріву без газу.

Це загальні підсумки, якими можу поділитись. Важливо, щоб львів’яни знали, що місто в безпеці, а ворог не мав достатньо інформації для здійснення провокацій.

Імперія впаде. Україна переможе.
Рішення про наступ на Львів буде останнім рішенням в житті цих потвор. Просто знайте це.", - повідомляється у телеграм-каналі Андрія Садового.

2ogoloshenya