"Комбат сказав кидати гранату в кожен підвал, не дивлячись, а там сиділо четверо маленьких дітей". Окупант розповів про "зачистку" українських сіл

Командування російських військових вдається до жорстоких заходів під час "зачистки" окупованих населених пунктів України.

Про це свідчить перехоплення розмови окупанта зі своєю дружиною, яку 13 травня у Facebook опублікувало Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

"Село взяли нещодавно. У нас дев'ять 300-х. Морпіхів близько 100 заходило. Вийшло 50. А комбат каже, у кожен підвал кидайте гранату, не дивлячись. А потім уже заходьте. Хлопці не стали закидувати. А потім зайшли – а там четверо дітей сидять маленьких", – розповів військовий.

Під час розмови він сказав, що хоче покинути зону бойових дій.

Дружина окупанта у відповідь запропонувала йому "впасти з танка", щоб травмуватися. На її думку, іншого виходу в чоловіка немає – ротації не буде, оскільки військовослужбовці у РФ масово відмовляються від участі у війні в Україні. Чоловік, зі свого боку, схиляється до того, що краще "отримати поранення, тому що всі ушкодження перевіряють ефесбешники".

2ogoloshenya