Уродженець Хмельниччини воює проти власного народу в окупаційних військах. Фото зрадника

Працівники Служби безпеки України виявили чергового зрадника.

Ним виявився уродженець Хмельниччини — Черній Андрій Вікторович. До анексії Криму він служив у Національній гвардії. Далі перейшов на бік ворога й нині воює проти власного народу в складі окупаційних військ.

Про це розповіли у пресслужбі управління СБУ у Хмельницькій області.

Зі слів СБУ, у 2014 році після анексії Криму колишній нацгвардієць зрадив присязі Україні, перейшов на бік ворога й втупив до росгвардії. Згодом чоловік отримав громадянство країни-окупанта, вищу посаду та продовжив службу у Сімферополі.

«Після повномасштабного російського вторгнення зрадник був передислокований на Херсонщину. Очолюваний ним бойовий підрозділ нині знищує мирне населення: дітей, жінок, пенсіонерів», — зазначили в обласному управлінні СБУ.

Батьки окупанта проживають у Хмельницькій області. Вони дізналися, що їх син воює проти власного народу лише з вуст правоохоронців. Тому батько зрадника закликає свого сина перестати виконувати злочинні накази й здатися у полон Збройним Силам України.

«В Україні гинуть люди, синок. Діти гинуть. Кидай ту службу й не виконуй наказів своїх командирів. Бо інакше я не знаю, як нам жити. Як тобі жити?», — звернувся батько до сина-зрадника.

Раніше "Вечірній Кам'янець" публікував відеозвернення батька зрадника.

З'явилось фото екснацгвардійця, який вбиває українців у російсько-українській війні. Фото надане СБУ

1 17

 

2ogoloshenya