Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Глава держави відмовився від нардепа-олігарха Олександра Гереги, поета і видавця Івана Малковича, одіозного митця Леся Подерв’янського.

Центральна виборча комісія скасувала реєстрацію 64 довірених осіб кандидата на пост президента України і діючого глави держави Петра Порошенка.

Порошенко відмовився від послуг нардепа-олігарха Олександра Гереги (192 округ), поета і видавця Івана Малковича (211 округ), одіозного митця Леся Подерв’янського (212 округ), декана Києво-Могилянської бізнес школи Олександра Саврука (222 округ).

Крім цього, на підставі заяви Порошенка ЦВК зареєструвала 64 нових його довірених осіб. Зокрема, президент повністю замінив довірених осіб у Хмельницькій і Кіровоградських областях, 4 із 5 – у Волинській області,  5 із 8 - у Вінницькій області, 5 із 7 – в Івано-Франківській області, 5 із 13 – у Києві.

 

(для перегляду списку натисніть на зображення) 

У Центрвиборчкомі додали, посилаючись на  частину восьмої статті 67 Закону України «Про вибори Президента України», що кандидат на пост президента у будь-який час до дня виборів може прийняти рішення про відкликання довіреної особи та про внесення іншої кандидатури замість вибулої.

Нагадаємо, що цієї неділі, 31 березня українці обиратимуть із 39 кандидатів у президенти нового главу держави.

Джерело. 

2ogoloshenya