Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Під час подорожі хочеться не витрачати багато грошей на житло, натомість зекономлені гроші витратити на розваги та нові краєвиди.

На сторінці тревел-спільноти "Вітер дме" в Instagram з'явилися поради, які допоможуть вам уникнути зайвих витрат на житло.

Слідкуйте за акціями та знижками

Мережі готелів та сервіси бронювання житла часто пропонують знижки і акції на бронювання номерів. Якщо бронювати номер заздалегідь, теж можна отримати знижку.

Last minute пропозиції

Буває, що плани змінюються, а готель не повертає гроші, сплачені за бронь. В такому випадку людям, які забронювали номер, вигідно повернути собі хоча б частину грошей і віддати номер зі знижкою.

Порівняйте ціни

Перевірте ціни на різних сервісах для бронювання житла. Через високу конкуренцію сервіси іноді знижують комісію, щоб клієнт вибрав саме їх послуги.

Торгуйтеся на місці

Для досвідчених мандрівників є ще один спосіб отримати знижку. Якщо ви не забронювали житло, можете прийти прямо в готель і попросити знижку на номер. Якщо в готелі буде не багато жителів, то їм буде вигідно заселити вас за будь-яку ціну, ніж не заселити зовсім.

Джерело. 

2ogoloshenya