Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Кандидат у президенти Володимир Зеленський має найбільшу підтримку серед українців, які планують брати участь у виборах президента. На другому місці чинний президент Петро Порошенко, трійку лідерів замикає лідерка Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» Юлія Тимошенко.

За Зеленського готові проголосувати 19% респондентів, які мають намір брати участь у виборах. За Порошенка свої голоси готові віддати 16,8%, а за Тимошенко 13,8%. Про це свідчать результати опитування соціологічної служби Центру Разумкова.

Четвертим у рейтингу виявився Анатолій Гриценко, за нього мають намір проголосувати 7,3% тих, хто піде на вибори, за Юрія Бойка − 7,1%, за Олега Ляшка — 4,8%.

Дослідження проводили з 7 по 14 лютого 2019 року в усіх регіонах України за винятком Криму та окупованих територій Донецької та Луганської областей. Загалом опитали 2016 респондентів віком від 18 років. Теоретична похибка вибірки не перевищує 2,3%.

Джерело. 

2ogoloshenya