Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Жорстоку розправу над односельцем вчинили двоє мешканців Зорі Рівненського району.

Близько третьої ночі 15 лютого 16-річний та 21-річний селяни прийшли до орендованої квартири 22-річного потерпілого, який брав участь в АТО.

Не очікуючи небезпеки, хлопець, коли пролунав дзвінок, відчинив двері. І вже з порогу отримав удар по голові дерев’яною палицею, повідомляє відділ комунікації ГУ Нацполіції у Рівненській області.

Продовжуючи бити чоловіка по всьому тілу руками і ногами, нападники затягли його до ванної кімнати і там вдарили кухонним ножем у плече.

Коли потерпілий сказав паролі до банківських карток, нападники забрали у нього 100 доларів США, срібний ланцюжок, мобільний телефон, гаманець із картками та значок учасника АТО.

Потерпілий через деякий час зміг підвестися та пішов до сусідів по допомогу. Ті йому викликали «швидку».

У хлопця діагностували травму грудної клітки, живота, колото-різану та множинні рани на тілі. Після надання медичної допомоги учасника АТО відпустили додому.

Поліція молодшого нападника розшукала одразу вранці за місцем проживання.

З’ясувалося, що це не перший злочин неповнолітнього. Рівненський апеляційний суд днями виніс вирок про притягнення його до кримінальної відповідальності і позбавив волі строком на три роки – за вчинення крадіжок та грабежу.

Крім того, на розгляді суду перебуває ще два кримінальні провадження на цього 16-річного мешканця Зорі – за фактом крадіжки та грабежу з проникненням.

21-річного зловмисника затримали близько 23 години поблизу будинку, де той проживає. У нього були усі крадені речі, окрім телефону.

- За фактом розбою, поєднаним із проникненням у житло, слідчі розпочали досудове розслідування за частиною 3 статті 187 Кримінального кодексу України, — повідомив начальник Рівненського районного відділення поліції Володимир Рой. —  Обох молодиків затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.  Вирішуємо питання про повідомлення їм про підозру. Слідчий підготував клопотання до суду про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Санкція інкримінованої підозрюваним статті передбачає позбавлення волі на термін від семи до дванадцяти років позбавлення волі із конфіскацією майна.

Поліцейські також перевіряють, чи не причетні молодики до інших кримінальних правопорушень.

Джерело. 

2ogoloshenya