Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Напад стався на одній з вулиць міста Бориспіль.  Близько 19 год. невідомий у медичній масці напав на 18-річну дівчину, відібрав у неї мобільний телефон, гроші та банківські картки. Потім, погрожуючи шприцом зі смертельною вакциною, дізнався їхній пін-код.

Щойно на спецлінію 102 надійшло повідомлення про напад, одразу на розшук зловмисника були орієнтовані наряди поліції. Заявниця  описала прикмети нападника і вказала напрямок, куди він втік. Правоохоронці розшукували кремезного чоловіка у темному верхньому одязі та з капюшоном на голові.

Оперативники Бориспільського відділу поліції затримали зловмисника за «гарячим слідом» у порядку ст. 208 КПК України. Ним виявився 32-річний уродженець Полтавщини, який тимчасово проживає у Києві і вже мав проблеми із законом.

Під час поверхневого огляду поліцейські вилучили у нього речові докази: шприц, ампули, медичну маску, гроші та інше майно, викрадене у дівчини.

Картинки по запросу Розбійний напад на Київщині: чоловік зі шприцом вимагав пін-код від банківських карток

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України.

Наразі вирішується питання  про оголошення підозри молодому чоловіку та обрання йому міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Триває слідство.

Джерело. 

2ogoloshenya