Результат пошуку зображень за запитом "наєв"

Командувач Об'єднаних сил Сергій Наєв поки не бачить ознак ескалації конфлікту на Донбасі з боку Росії і вірить, що війна може завершитися швидко.

Про це він сказав в інтерв'ю газеті "Високий замок".

Коментуючи припущення, що після чемпіонату світу з футболу президент РФ Володимир Путін може піти на чергове загострення на сході або повномасштабне вторгнення, Наєв сказав: "Якщо такі ознаки будуть, мені стане про це відомо відразу".

"Але Путіну широкомасштабна війна не вигідна. Його мета - залишити Україну у сфері свого впливу. Йому вигідно шантажувати Україну з придністровського сценарію. Саме для цього він і почав конфлікт на сході", - зазначив командувач ООС.

"Але сам Путін не розуміє, яку катастрофічну помилку допустив: власними руками цілу націю зробив своїми лютими ворогами, ворогами російської держави", - Наєв.

"Український народ, пам'ятаючи, які жертви принесла йому ця війна, ніколи не пробачить цього і буде мстити. Путін мимоволі згуртував і загартував українську націю", - вважає він.

На питання, чи надовго затягнеться конфлікт в ОРДЛО або є шанси, що війна може швидко закінчитися, командувач Об'єднаних сил відповів:

"Вважаю, є чималі шанси, що війна може закінчитися швидко"

Джерело

2ogoloshenya