Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Дмитро Булатов, який займав в 2014 році посаду міністра молоді і спорту, призначений заступником глави Державного агентства резерву (Держрезерву) за підсумками конкурсу на зайняття цієї вакантної посади.

Відповідне розпорядження оформлено розпорядженням Кабінету міністрів № 439, повідомляє «Інтерфакс-Україна».

Згідно з документом, Булатов призначений на термін п'ять років з випробувальним терміном в три місяці.

«За результатами конкурсу на зайняття вакантної посади заступника голови Державного агентства резерву України визначено переможцем Булатова Дмитра Сергійовича», - зазначено в повідомленні Національного агентства з питань державної служби за результатами конкурсу.

Конкурсна комісія визначила переможцем на посаду керівника апарату Фонду державного майна Олену Спіріну, а на посаду керівника секретаріату уповноваженого Верховної Ради - Людмилу Лівшу.

Нагадаємо, Дмитро Булатов був одним з лідерів Автомайдану, після звільнення з посади міністра в травні 2015 Булатов був мобілізований і пішов воювати на Донбас, в 2016 році демобілізувався.

Джерело

2ogoloshenya