Погода в Україні на поточному тижні ознаменується грозовими дощами, а на вихідні і зовсім слід готуватися до похолодання на 9 градусів.

Про це в прямому ефірі «Еспресо.TV» повідомила синоптик Наталія Діденко. Вона зазначила, що західними регіонами постійно переміщаються атмосферні фронти, в зв'язку з чим завтра в західних, північних та Вінницькій областях очікуються короткочасні грозові дощі. В інших регіонах - без опадів. Стовпчики термометра покажуть 25-30 градусів, а на Заході і узбережжях морів вона буде трохи нижче.

Весь тиждень найбільша ймовірність опадів очікується в західних і північних регіонах, особливо їхня спадщина додана 20 червня. У п'ятницю дощів в супроводі гроз також буде багато, вони пройдуть практично скрізь, крім південного сходу. «А в суботу очікується відчутне зниження температури повітря, буквально на 5-9 градусів. Буде зовсім-зовсім свіжо », - зазначила Діденко.

Сьогодні і завтра у Кам'янці-Подільському залишається ймовірність короткочасного дощу з грозою, температура повітря в межах 25-27 градусів.

Джерело

2ogoloshenya