Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

«Укрпошта» відмовиться виплачувати пенсії громадянам України в своїх відділеннях, якщо Кабінет міністрів не введе економічно обґрунтовані тарифи на послуги поштового оператора.

Про це повідомив перший заступник генерального директора «Укрпошти» Олександр Чернявський, - передають "Українські реалії" з посиланням нa hvylya.net.

Однак в «Укрпошті» усвідомлюють і ризики відмови від виплати пенсій - в такому випадку в операторі очікуються суттєві скорочення.

«Цей вид діяльності досить потужний: поглинає близько 50% наших витрат, а в дохідної частини становить близько 25%. Ми дуже сильно залежимо від Пенсійного фонду: якщо ж відмовимося від співпраці з ним, то близько 20-25 тисяч працівників «Укрпошти» втратять робочі місця, буде закрито близько 6 тисяч відділень », - зазначив чиновник.

Чернявський відзначив, що в зв'язку з підвищенням зарплат всередині підприємства, фонд оплати праці «Укрпошти» збільшився на 1 млрд гривень, при цьому послуги істотно не дорожчали, що і призвело до фінансових ускладнень.

Джерело

2ogoloshenya