Експрацівниця Сенату США, яка звинуватила Байдена в сексуальному насильстві, втекла до Москви — CNN

Колишня співробітниця Сенату Тара Рід, яка раніше заявляла про сексуальне домагання з боку президента США Джо Байдена, переїхала до Москви і хоче отримати російський паспорт.

Про це повідомляє CNN, передає Вечірній Кам'янець.

Тара Рід, яка під час президентської кампанії у США 2020 року звинуватила Байдена у сексуальних домаганнях, засвітилася у Москві на пресконференції поруч із засудженою кремлівською шпигункою Марією Бутіною.

Відповідаючи на запитання російських пропагандистів, Рід заявила, що вона вирішила переїхати до Росії після «погроз в США», та додала, що тут вона «почувається в безпеці» і вже планує отримати громадянство РФ.

Бутіна пообіцяла обговорити можливість надання Рід російського громадянства і попросити Путіна «швидше задовольнити її запит на громадянство».

13 квітня 2020 року Тара Рід звинуватила Джо Байдена в сексуальних домаганнях. Вона стверджує, що інцидент нібито стався навесні 1993 року в підвалі офісної будівлі на Капітолійському пагорбі у Вашингтоні.

Байден рішуче заперечив звинувачення Рід, при цьому колишні працівники Байдена заявляли, що жодного разу не були свідками та не чули про будь-які сексуальні скандали в його офісі в Сенаті.

В інтерв'ю MSNBC у 2020 році Байден сказав, що «однозначно заявляє, що цього ніколи не було».

2ogoloshenya