Водії знову можуть замовити індивідуальні номерні знаки онлайн

Українці з березня знову можуть замовити індивідуальні номерні знаки для своїх транспортних засобів онлайн через електронний кабінет водія.

Про це повідомляє пресслужба Головного сервісного центру МВС.

Зазначається, що у сервісних центрах МВС видають як стандартні продовгуваті номерні знаки державної реєстрації, яких більшість на дорогах України, так і для авто з неформатним місцем закріплення — так звані «американські» — вони мають форму прямокутника більш схожого до квадрату, ніж стандартні номерні знаки.

Орієнтовна вартість таких номерних знаків становить 300 грн — спецпродукції для авто, 150 грн — спецпродукції для мототранспорту. Такі номерні знаки завжди є у сервісних центрах МВС. Наявність цих вільних номерних знаків у певній області можна перевірити онлайн.

«Серед таких номерних знаків державної реєстрації є також платні, які містять визначену комбінацію цифр», — заявили у Головному сервісному центрі МВС.

Вони не завжди є в наявності, оскільки сама їхня кількість — обмежена. Наявність цих вільних номерних знаків у сервісних центрах МВС і їхню вартість також можна перевірити онлайн.

2ogoloshenya