На Одещині чоловіка шість годин намагалися витягти з вузького колодязя, він загинув (ФОТО)

Порятунок ускладнював маленький діаметр труби колодязя.

На Одещині шість годин намагалися врятувати чоловіка, який опинився у вузькому колодязі до 18 метрів завглибшки, проте він загинув.

За повідомленням ДСНС, 20 березня, о 16:45, до Служби Порятунку надійшло повідомлення про те, що в Одеському районі, у селі Маяки, чоловік потребує допомоги по вилученню з голодязя.

По прибуттю на місце виклику рятувальниками було встановлено, що в трубі колодязя (діаметром 400 міліметрів) на глибині ~ 15-18 метрів знаходиться громадянин (1993 року народження), рух якого обмежений.

Рятувальні роботи вогнеборцям допомагали проводити за допомогою 2-х екскаваторів, фронтального навантажувача та крану. Рятувальниками за допомогою бензопили розчищено дорогу - під'їзду до колодязя - від чагарників та гілок дерев.

За допомогою екскаваторів забезпечено рятувальні роботи по розкопуванню колодязя для рятування потерпілого. Під'ємним краном забезпечено фіксацію бетонних стінових кілець колодязя.

" Роботу значно ускладнював маленький діаметр труби колодязя", - додають рятувальники.

Нажаль, постраждалий громадянин загинув.

Усі деталі події наразі встановлюються.

Всього було залучено 7 одиниць техніки та 24 рятувальника від ДСНС Одеси, 2 екскаватори, 1 фронтальний навантажувач та кран - від громади.

2ogoloshenya