На Хмельниччині горіло виробниче приміщення з газовими балонами

Сталася пожежа вночі 23 січня на виробничому приміщенні, де зберігались газові балони. До гасіння залучався 21  рятувальник та  4 одиниці пожежно-рятувальної техніки.

Як повідомили у ДСНС, 23 січня о 23:15 до Оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС області надійшло повідомлення про пожежу в виробничому приміщенні пластику в селі Нижні Вовківці Хмельницького району.

На місце виклику спрямували надзвичайників Хмельницького гарнізону та місцеву пожежну команду села Малиничі. На момент прибуття першого підрозділу площа пожежі сягнула 400 кв.м, існувала загроза подальшого розповсюдження полум’я.

«Вогнеборці відразу розпочали гасіння, через надмірну задимленість їм довелось працювати в апаратах захисту органів дихання й зору. Проведення оперативних дій значно ускладнювала велика горюча навантага та віддаленість вододжерел», - розповідають у ДСНС.

Загалом до гасіння залучався 21  рятувальник та  4 одиниці пожежно-рятувальної техніки, а також розрахунок місцевої пожежної команди.

На місці події працювала оперативна група на чолі із заступником начальника Головного управління з реагування на надзвичайні ситуації Олександром Горіним.

Причину загоряння наразі з’ясовують фахівці. Загиблих та постраждалих внаслідок події не виявлено.

2ogoloshenya