Ця зима стане однією з найскладніших в історії України. Все тому, що нас вирішили позбавити світла й тепла. Якою буде погода в Україні зимою.

Погода на стороні українців.

Керівник відділу метеопрогнозів "Укргідрометцентру" Владислав Білик у коментарі 24 каналу дав заспокійливий прогноз на зиму. Фахівець зазначив, що російська пропаганда поширювала фейк про аномально холодну зиму в Україні. Однак це – неправда. Зима-2023 буде такою ж, як і попередні. На якісь особливо низькі температури повітря чекати не варто. Тобто взимку можливі як і морозні періоди, так і періоди потеплінь.

Прогнози інших синоптиків на зиму

Директор Укргідрометцентру Микола Кульбіда розповів, що в Україні є тенденція до потепління. Найбільше зросла температура повітря у січні – лютому. Ця зима не стане винятком, вона теж буде теплішою за попередні. При цьому холодні й морозні періоди також будуть. На північному сході України температура повітря може опуститися до -25 градусів. Однак такі періоди похолодань триватимуть не довго. Народний синоптик Станіслав Щедрін зазначив, що у грудні в Україні буде багато дощів та мокрого снігу. У другій половині місяця прийде потепління, а температура прогріється до +4...+8 градусів.

2ogoloshenya