Росіянку Прохорову, яка ображала українських біженців, депортували з Німеччини. ВIДЕО

20 листопада з Німеччини депортували громадянку Росії Юлію Прохорову, яка ображала українських біженців та записувала свої провокації на відео.

Про це інформує Цензор.НЕТ із посиланням на The Insider.

 

Повідомляється, що Прохорова регулярно записувала та публікувала відео зі своїми провокаціями: голосно включала російську музику та танцювала на 9 травня у Мюнхені під час проукраїнського мітингу, бігала за українськими дівчатами, вигукуючи образи.

В іншому ролику пропагандистка радила росіянам, які живуть у ЄС, марно витрачати енергію, щоб Європа платила більше грошей Росії. Також вона знімала відео, в якому вона у туалеті використовує офіційні листи від поліції замість туалетного паперу.

14 жовтня видання Bild повідомило, що поліцейські провели обшук у орендованій нею квартирі. З'ясувалося, що Прохорова перебувала у Німеччині нелегально. 20 листопада пропагандистку депортували із Німеччини.

Як вдалося з'ясувати The Insider, Прохорова Юлія Сергіївна (у дівоцтві Чернишова) народилася 1992 року у селищі Безенчук Самарської області РФ. Через деякий час вона переїхала до Москви. Офіційно вона працювала касиром у магазині "П'ятірочка" та мікрофінансовій організації "Быстроденьги". Також її фото публікувалися на сайті інтим-послуг із позначкою "верифіковані".

2ogoloshenya