Сергій Гамалій вручив державні нагороди військовим Хмельниччини

Українці - незламна нація, яку не злякають ні тривоги, ні варварські дії окупантів.

Щодня наші воїни виборюють право жити у мирній, незалежній державі, не жалкуючи власного здоров'я, а іноді і життя. Це справжні Герої сьогодення, подвигами яких захоплюється увесь світ.

Сьогодні, зі словами вдячності за проявлену особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі начальник обласної військової адміністрації Сергій Гамалій вручив державні нагороди, інформують у Хмельницькій ОВА.

Згідно Указів Президента України Володимира Зеленського, військовослужбовцям Збройних Сил України, що дислокуються на Хмельниччині, вручено медалі "За військову службу Україні", ордени Богдана Хмельницького II та III ступенів та ордени "За мужність" III ступеня.

 

"Доки наші бійці героїчно боронять та відвойовують території нашої країни від рашистів, кожен з нас може працювати, навчатись та жити під мирним небом. Вдячний вам за віддану службу українському народу та Україні, - зазначив очільник області. - Впевнений, разом ми обов'язково переможемо".

2ogoloshenya