Новий етап війни, або операція «холодомор»

Російській пропаганді вкрай потрібні були «перемоги». Думка

Очевидно, що Росія довго готувала такий масований удар по критичній інфраструктурі України. І очевидно, що він мав відбутися дещо пізніше – коли температура б впала і від ТЕЦ залежала б не лише електроенергія, але і теплопостачання.

Це – Операція Холодомор. Зима 2022.

Але підрив Кримського мосту акурат в день народження Путіна та серія нищівних воєнних поразок російських військ пришвидшили цей процес.

Російській пропаганді вкрай потрібні були «перемоги», і такими стали розбомблений дитячий майданчик в Києві та занурений у пітьму Львів.

Масований ракетний обстріл був ще і «прощупуванням» української системи ППО. І певні висновки росіяни зробили. Масовані залпи вочевидь призводять до перевантаження і меншого влучання в російські ракети.

Тому варто готуватися до повторення саме масованих обстрілів.

Це нарешті вимагає і відповідної реакції з боку української влади різного рівня.

Системи ППО для захисту інфраструктурних об’єктів мають бути пріоритетом, як і захист воєнних об’єктів, бо ця фаза війни буде мати на меті терор саме цивільного населення і створення максимальної кількості інфраструктурних проблем.

Генератори і забезпечення ними лікарень та інших важливих об’єктів. Максимальні інвестиції і природні джерела енергії…

…Колись в Голодомор росіяни знищили мільйони українців голодом. Зараз, програючи на полі бою, вони творитимуть Холодомор, аби мільйони українців знову поїхали з України.

І щоб створювати тиск на українську владу щодо переговорів Путіну потрібна переговорна позиція, хоч вона й неможлива.

Тому – готуймося. Вчора був фальстарт. З нього треба зробити правильні висновки.

Winter is coming! Всі вже знають, хто такі «білі ходаки – зомбі»…

Вікторія Сюмар

2ogoloshenya