Результат пошуку зображень за запитом "затримали"

У с. Сім’янівка Сумської області автомобіль збив 2-річного хлопчика, внаслідок чого останній помер на місці.

Про це повідомив відділ комунікації ГУНП у Сумській області, передає УНН.

"Подія сталась вчора увечері в с. Сім’янівка Конотопського району. Водій автомобіля Daewoo Lanos, що рухався в бік Конотопа, не впорався з кермуванням, виїхав на зустрічну смугу і збив 2-річного хлопчика, який разом із сестричкою та кількома іншими дітьми прямували узбіччям. Дитина від отриманих травм померла на місці. Винуватець дорожньо-транспортної пригоди зник з місця події", – йдеться в повідомленні.

На пошук водія зорієнтували весь особовий склад Конотопського відділу поліції, а також ввели в дію план "Перехоплення".

"Була отримана інформація, що ймовірний порушник кермував автомобілем Daewoo Lanos, тож правоохоронці розпочали перевірку власників автомобілів даної марки. В їх поле зору потрапив 48-річний житель сусіднього села, який мав такий автомобіль. Інформацію перевірили та не помилились в своїх підозрах", – зазначили в поліції.

Правопорушника затримали приблизно через дві години після скоєного.

"Встановлено, що чоловік після святкування Дня села вирішив погайсати автівкою. Після того, як збив дитину він миттю повернувся додому, залишив автомобіль на подвір'ї матері, а сам заховався в кущах на сусідньому домогосподарстві. На момент затримання чоловік перебував з явними ознаками алкогольного сп’яніння. У нього одразу відібрали аналізи для проведення експертизи на наявність алкоголю в крові. Наразі чоловік перебуває під вартою", – розповів т.в.о. начальника Конотопської поліції Олександр Васильченко.

Слідчі Конотопського відділу поліції за цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил дорожнього руху, що призвели до загибелі людей), за якою винуватцеві ДТП загрожує тюремне ув'язнення строком до восьми років.

2ogoloshenya