Молитва до Матері Божої, що відвертає стріли ворожі

Матінко Божа захисти Україну і всіх людей від ракет і куль ворожих 🙏

Радуйся, Пресвята Царице, Мати Милосердя, наше життя, наша любове, наша Заступнице і наша надіє!

До тебе прибігаємо ми всі, Твої діти, ввесь нарід Український .

До тебе возносимо наші зітхання, стогони й ридання.

Зверни на нас, найласкавіша Заступнице, Твої милосердні очі. Покажи нам Твою велику милість як наша Мати Небесна і Матір Ісуса, Котрий вислуховує всі Твої благання і захисти Україну і народ від ворожої навали.

Як колись Ти, о милосердна, о любляча, о найсолодша Діво Маріє, явившись у небі та ставши на хресті храму Почаївського, за молитвами Святого Іова, відвернула нападників, вертаючи стріли ворожі на них самих і тим напад ворожий перетворила на втечу та святу обитель і ввесь народ врятувала!

матір божа

Так і тепер о всемилостива Матінко Божа відверни всі кулі та ракети ворожі від усіх міст та сіл всієї України нашої, звернувши зброю ворогів наших на них самих, а напад їх на втечу і поразку переміни. 

Молися за нас, о Пресвята Божа Мати, щоб Милосердний Господь дарував перемогу Українському війську і мир Україні нашій та всьому Божому світові.

Щоб у благочесті живучи і у мирі перебуваючи приносили подяку Тобі Пресвята Богородице і прославу Богу і Спасителю нашому Отцю Сину і Святому Духові нині і повсякчас і на віки віків. Амінь.

2ogoloshenya