У Дніпрі за один день відновили вулицю, по якій було завдано ракетного удару

Зранку 10 жовтня росія завдала масового ракетного удару по всій території України.

Внаслідок обстрілу сталось влучання по об’єктах критичної та цивільної інфраструктури у 12 областях та м. Києві, де виникло понад 30 пожеж.

Станом на ранок 11 жовтня залишаються знеструмленими 301 населений пункт у Київській, Львівській, Сумській, Тернопільській та Хмельницькій областях.

ДСНС для забезпечення електропостачання залучено 22 електростанції, у тому числі 15 для закладів охорони здоров’я у Дніпропетровській, Запорізькій, Сумській,  Харківській та Чернігівській областях, а також  7 електростанцій для об’єктів критичної інфраструктури.

За інформацією енергетиків, відновлено електропостачання до 3 тис. 571 населених пунктів у Полтавській, Сумській, Тернопільській, Львівській, Київській та Хмельницькій областях.

До гасіння пожеж та аварійно-рятувальних робіт залучалися понад 1 тис. осіб та близько 120 одиниць техніки ДСНС.

За попередніми даними загинуло 19 людей, ще 105 були травмовані.

У Дніпрі ракета влучила у дорогу прямо перед громадським транспортом, в якому в той момент перебували люди. Наслідки ракетного удару по Дніпрі на відео нижче.

Мер Дніпра Борис Філатов показав, наскільки сильними є лють і можливості українців – шматок дороги у місті, який знищила російська ракета 10 жовтня, відновили за одну ніч.

Про це Філатов написав у Facebook

"Вчора і сьогодні. Ми всю ніч працювали, зціпивши зуби. Комунікації, дорожнє покриття і знаки, контактна мережа, дерева. Нехай подавляться, падлюки", - написав Філатов.

Мер Дніпра показав два фото: на одному величезна вирва від ракети на дорозі 10 жовтня і відновлена дорога уже вранці 11 жовтня.

вирва

вирва зроблена

2ogoloshenya