Шляхетність у крові: найсміливіші та найвідважніші знаки Зодіаку

Страх гальмує розвиток, і ні для кого не секрет, що сміливі люди досягають великих успіхів у житті. З астрологічної точки зору вроджену сміливість дарують такі планети, як Марс, Плутон і Сонце.

Історія знає чимало прикладів, коли люди, що народилися під впливом цих планет, вражали своєю безстрашністю. Отже, перед вами ТОП-3 найсміливіших знаків у всьому зодіакальному пантеоні!

 Лев
Представники цього знака мають величезну внутрішню силу, відвагу, шляхетність і енергію. Вони сміливо відстоюють свої інтереси, навіть якщо ризикують втратити через це роботу чи дружбу. Якщо хтось, хай навіть начальник, спробує образити Лева, то мало йому не здасться. Також він завжди захищає слабких.

 Овен
Овни – люди дії. Це не той знак Зодіаку, який завжди ниє і скаржиться на життя. Він не ховатиметься від проблем за спини близьких, а безстрашно зіткнеться з ними віч-на-віч. Впевненість і натиск, з якими йдуть по життю представники цього знака, знайомі практично всім. Однак, незважаючи на свою імпульсивність, Овни дуже добрі і справедливі.

У світі існує мало речей, які здатні наздогнати страх та сумніви на Овнів, проте інстинкт самозбереження ніхто не скасовував. У наперед небезпечні ситуації вони намагаються не потрапляти. Ось тільки імпульсивність часом може завести далеко не туди.

 Скорпіон
Представники цього знаку ніколи не виплескуватимуть свої емоції на оточуючих, однак у їхній душі постійно киплять пристрасті. Якщо Скорпіон чогось дуже хоче, то будьте впевнені, що він не відступить. Йому не страшні труднощі та перешкоди. Він хоробро йтиме назустріч своїй мрії. Представники цього сузір’я часто живуть на межі – для них це звичний стан.

Джерело

2ogoloshenya