Смерть на пляжі: на Одещині двоє чоловіків загинули підірвавшись на міні

Трагедія сталася на базі відпочинку "Рута" у Затоці. Троє чоловіків вирішили відпочити на пляжі всупереч заборонам на відвідування узбережжя та купання у прибережних водах.

На Одещині в районі Затоки сталася трагедія — двоє чоловіків, ігнорувавши заборону купатися в морі, підірвалися на міні. Про це в Telegram повідомив речник Одеської військової адміністрації Сергій Братчук.

затока міна 1

За інформацією оперативного командування "Південь", інцидент стався на одному із пляжів Одеської області у Білгород-Дністровському районі. Група з трьох чоловіків, попри встановлене обмеження на відвідування узбережжя та купання в прибережних водах, влаштували відпочинок на одному з пляжів. Під час купання у воді вибухнув вибуховий пристрій, внаслідок чого двоє чоловіків загинули і одна людина отримала поранення.

Повідомляється, що на місці події працюють фахівці з вибухотехніки, медики швидкої допомоги, а також слідчо-оперативна група.

У ОК "Південь" також нагадали громадянам про заборону перебування у пляжній зоні в Одеській та Миколаївській областях.

"Нагадуємо, що в Одеській та Миколаївській областях запроваджено заборону на перебування у пляжних зонах. У межах прибережної захисної смуги моря посилено контроль за узбережжям на предмет виявлення підозрілих чи небезпечних предметів", — йдеться у повідомленні.

У Telegram-каналі Білгород-Дністровської міськради уточнили, що трагедія сталася на базі відпочинку "Рута" у Затоці.

затока міна

2ogoloshenya