Кам'янець-Подільська ДПІ ГУ ДПС у Хмельницькій області нагадує, що важливим фактором своєчасного та вірного зарахування податків є правильне заповнення платником усіх обов’язкових полів реквізиту «Призначення платежу» під час оформлення розрахункових документів.

Нормативний документ, відповідно до якого платники податків повинні заповнювати поле «Призначення платежу» платіжного документу при сплаті податків, зборів та єдиного внеску на загальнообов’язкове державне страхування – це «Порядок заповнення реквізиту "Призначення платежу" розрахункових документів на переказ у разі сплати (стягнення) податків, зборів, платежів на бюджетні рахунки та/або єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування на небюджетні рахунки» (далі – Порядок) затверджений наказом

Міністерства фінансів України (далі – МФУ) від 24.07.2015 No 666, із змінами внесеними наказом МФУ від 31.12.2020 No847.

Звертаємо увагу, що під час заповнення полів не допускаються пропуски (пробіли) між цифрами та службовими знаками, між словами та службовими знаками.

Отже, правильне заповнення поля "Призначення платежу" - це запорука своєчасного та вірного зарахування ваших податків і зборів по відповідному платнику податків.

Головне управління ДПС у Хмельницькій області висловлює безмежну вдячність усім платникам податків за сумлінну сплату у цей нелегкий час.

2ogoloshenya