Збережіть цей текст і перечитуйте щоразу, коли задихаєтеся від негативних думок

Збережіть цей текст і перечитуйте щоразу, коли задихаєтеся від негативних думок

  1. Наше життя – досить складне і абсолютно у всіх. Навіть у дуже успішних і відомих людей відбуваються ті ж біди, що і кожного з нас. Хоча ми дивимося на їх фотографії в глянцевих журналах і думаємо: «Ось кому-кому, а їм-то гріх скаржитися».

Запам’ятайте – ми все одно страждаємо. З однією лише різницею: хтось постійно скаржиться і ниє, а хтось ховає свій біль.

Але те, що життя – це біль, зовсім не означає, що вона, одночасно, не може бути прекрасним. Навіть коли, як сніг на голову, звалюються проблеми і біди, ви все одно можете бути … щасливі. Для цього всього лише потрібно змінити перспективу. По-іншому поглянути на те, що з вами сталося.

Чи стане набагато легше жити, якщо приймете прописну істину, про яку чомусь всі забувають: «У житті не буває успіху і щастя без падінь!»

  1. Всім доводиться розчаровуватися в людях. Коли зраджує кращий друг. Або без пояснень кидає кохана і улюблений. У такі моменти серце розривається від болю. Здається, що нікому не можна вірити, що у вас вже нічого хорошого в житті не буде.

Спробуйте поглянути на те, що трапилося з іншого боку. Зрозуміти, що люди, які розчарували, це не що інше, як корисні уроки. Вони зустрічаються на нашому життєвому шляху з єдиною метою – допомогти зрозуміти щось про себе і життя в цілому.

Самі кардинальні зміни в нашому житті відбуваються після того, як переживаємо важкі розчарування. Саме вони стають поштовхом для нашого і зростання, допомагають приймати правильні рішення.

  1. Нам не дано змінити своє минуле. Наприклад, викреслити той день, коли прийняли рішення почати зустрічатися з людиною, яка потім розбила серце.

Жорстока правда життя: минуле назавжди залишиться таким, яким було. Але це зовсім не означає, що ви не можете змінити своє майбутнє! Чому минуле має роками каменем висіти на шиї, визначаючи наші сьогоднішні вчинки і нас самих?

Те, що ви зазнали краху або невдачі, не свідчить про те, що завжди буде так і вже ніяк інакше. Ми самі обираємо свій життєвий сценарій. Тому можна поміняти життя в будь-яку хвилину, було б бажання.

Залиште минуле в минулому і починайте працювати над своїм майбутнім. З чистого аркуша. З впевненості, що все вийде.

  1. Найгірше, що ми можемо зробити для себе – зациклитися на припущеннях і домислах. Це свого роду «ігри розуму», коли ми починаємо придумувати, чому хтось не привітався, або не відповів на повідомлення, або нас неспроста не підвищують по службі.

Замість того, щоб займатися цим марним заняттям – навчіться жити сьогоднішнім днем ​​і насолоджуватися кожним його моментом. Не морочитися, а просто жити.

Дозвольте часу відповісти на всі питання. Коли ви починаєте робити це замість нього – тільки ще більше заплутується і розчаровуєтеся.

  1. Той факт, що щось прекрасне в вашому житті пішло безповоротно, зовсім не означає, що не спаде щось інше – ще краще. Життя – це рух вперед і прогрес.

Як говорив головний герой роману Гашека «Пригода бравого солдата Швейка»: «Ще такого не було, щоб нічого не було». Так що, якщо закінчили читати приголомшливу книгу, якою насолоджувалися – просто візьміть з полиці іншу. Дуже навіть може бути, що вона виявиться ще цікавішою.

Зрештою, все складається добре. Хвороби – виліковуються, проблеми – вирішуються. Потрібно вірити і сподіватися, і щастя прийде.

  1. Навіть коли вам здається, що все так погано, будьте вдячні. Як би це дико звучало. Починайте свій день зі слів подяки.

За те, що ви прокинулися, на відміну від тисяч людей на планеті, для кого сонце так і не зійшло. За те, що здорові і можете ходити своїми ногами. За те, що живі і здорові ваші близькі та друзі. Так просто за життя! Адже, воно – прекрасне!

Найпростіший і ефективний спосіб позбутися негативних думок – це дякувати долі за все ті речі, які у вас є. І чинити так кожен день!

  1. «Все й одразу» – буває тільки в казках і дешевих мильних операх. Деякі речі вимагають часу. Багато з них – довгих місяців і навіть років.

Той факт, що у вас щось не вийшло в цю секунду, зовсім не означає, що вже не вийде ніколи. Терпіння і тільки терпіння. Це основна формула успіху і мудрого підходу до життя.

Варто зрозуміти, що все, що задумали, про що мрієте – обов’язково здійсниться. Якщо будете працювати над цим і зберігати спокій. Всьому свій час.

  1. Якби не було ночі, то ми б ніколи не змогли милуватися зірками на небосхилі. Темні і страшні дні трапляються в житті кожного. Неприємності на роботі, хвороби дітей, розставання з улюбленими, зрада … Перераховувати можна до нескінченності.

Але всі ці випробування роблять нас тільки сильнішими. Іноді, слід пройти крізь біль і відчай, щоб відкрити в собі те, що заховано глибоко-глибоко. Те, що зробить нас кращою версією себе.

Тому не бійтеся ночі. Адже, після неї обов’язково настає світанок. І він – прекрасний!

  1. Люди, з якими проводимо час, впливають на нас набагато сильніше, ніж можна уявити. Навіть, якщо ви цього і не помічаєте.

Якщо поруч – позитивні люди, то вони надихають вас, і для негативних думок просто не залишається ні місця, ні часу. А ось негативні – діють руйнівно і деструктивно. Їх вічне ниття і критика всіх і за все – краде ваше щастя. Крапля за краплею.

Тому порада одна: біжіть від них подалі!

  1. Для того, щоб життя було щасливим – одного бажання мало. Слід змінити своє мислення. Негативні думки схожі на бур’яни. Вони будуть рости до безкінечності, поки ви не «повириваєте» їх всіх до одного.

Тому намагайтеся мислити завжди позитивно. Женіть геть негатив і все, що тягне назад, не дає рости і розвиватися.

І, навпаки, думайте завжди про хороше. І воно – прийде. Головне – «регулярно прополювати бур’яни»!

джерело

2ogoloshenya