12 секретів ідеальної коханки

Народна мудрість говорить, що жінка повинна бути турботливою матір’ю в дитячій, привітною господинею на кухні і пристрасною коханкою в спальні.

І першому, і другому, і третьому можна навчитися. Але якщо осягати ази кулінарії або домоводства ми ще згодні, то вивчати сексуальну науку категорично відмовляємося.

Ми пропонуємо відкинути всі стереотипи і спробувати стати ідеальною коханкою для свого чоловіка.

Спочатку потрібно відповісти на питання: «Яка вона, ідеальна коханка?» Чим вона приваблює? І чому багато чоловіків вважають, що погана коханка у сто раз краще, ніж хороша дружина?

  1. Отже, ідеальна коханка точно знає, чого хоче її партнер.

Вона знає, як його краще пестити і що при цьому говорити. Звичайно, ці знання не падають на неї «з неба», вона домагається їх шляхом довгих розмов «про це».
Коханка випромінює бажання, тому стає об’єктом сексуальної уваги для осіб протилежної статі. Вона займається сексом не «за компанію», а з задоволенням і радістю. Вона – розкута жінка і сміливо пробує нові пози і нові місця.

  1. Вона доглянута, чарівна, смілива.

Досить розумна, адже недарма історія донесла до нас притчу про Наполеона. Якось він попросив свого ад’ютанта знайти йому пані на ніч, обов’язково розумну. “Даруйте, пане, так навіщо ж жінці в ліжку багато розуму?” – дивувався той. “А з ким же я буду розмовляти в перервах між?” – відповів Бонапарт.
Чудовими коханками були Клеопатра і Жозефіна, Ліля Брік і Маркіза де Помпадур. Можна на дозвіллі прочитати їх біографії і спробувати уявити себе на місці однієї з цих великих жінок.

  1. Коханка дозволяє чоловікові відчути себе справжнім мачо, а він, у свою чергу, дарує їй незрівнянне відчуття спокусниці.

Тому такі зв’язки, як правило, довговічні – нікому не хочеться розривати такий вдалий союз.

  1. Від дружини коханка відрізняється тим, що вона вважає чоловіка святом – в той час, як для дружини він давно став буденністю.

З коханкою чоловік знову знаходить себе: стає найрозумнішим, сексуальним, пристрасним і щедрим.
Ось що говорила з цього приводу Ліля Брік: «Треба вселити чоловікові, що він чудовий або навіть геніальний, але що інші цього не розуміють. І дозволяти йому те, що не дозволяють йому будинку. Наприклад, палити або їздити куди заманеться. Інші зроблять хороше взуття і шовкову білизну ». Саме їй чоловіки говорили: «Ти – не жінка, ти – виняток».
Про мистецтво спокушання, яким повинна досконало володіти коханка, написано чимало. Одних радять станцювати стриптиз, в інших – відвідати секс-шоп, третім – подивитися порнофільм. Як би не була чудова ідея, але стриптиз може перетворитися в танець тремтячих колін, а перегляд порнографії – в принизливе копіювання поз (найчастіше, непосильно-акробатичних). Цього потрібно всіма силами уникнути. Ваш головний помічник на шляху до ідеальної коханки – це любов до себе.

  1. Потрібно полюбити себе беззастережно і самовіддано, раз і назавжди.

Спробуйте підійти до дзеркала і сказати відображенню: «Я люблю тебе». Не виходить? Соромно? Нічого, це пройде. Через тиждень-другий наполегливих тренувань ця фраза буде здаватися легкою, а ви відчуєте себе гейшею: загадковою, недоступною, «річчю в собі».

  1. Наступний крок – полюбите своє тіло.

Зрозумійте, що модельні параметри «90-60-90» – це не самоціль в житті, а ідеальна фігура не принесе сама по собі щастя. Потрібно любити свої груди, свої стегна і своє волосся. Подумайте: полюбили б ви вашого чоловіка, якби він з огидою ставився до свого торсу? Відношенню до тіла потрібно вчитися у чоловіків – вони задоволені тим, що мають, і не комплексують з приводу і без приводу.

  1. Ваші очі повинні світитися, немов ви наповнені (а так воно і є!) якиюсь внутрішньою енергією і силою.

Такі очі зачаровують. Уявіть, що всередині вас горить вогник, і не забувайте про це, коли робите покупки, гуляєте, приймаєте душ. Пам’ятайте, що ідеальна коханка випромінює бажання – ось і ви спробуйте щось «повипромінювати».
Ці три нехитрих кроки додадуть вам впевненості і розкутості. Після того, як ви пройшли їх, можна приступати безпосередньо до зваблювання.

  1. Ідеальна коханка не тільки відмінно «підкована» в питаннях сексу, вона ще вміє створити особливу атмосферу.

У стародавніх трактатах увага приділялася всьому: вечері, фіміаму або ароматичним оліям, обстановці, одязі.
Ці деталі відіграють дуже велику роль. Створити атмосферу – означає створити настрій усього вечора. Спробуйте поекспериментувати з освітленням: червона лампа замість звичайної здатна перетворити вечір у вулкан пристрастей.
Розвісьте в спальні і розкладіть на підлозі і ліжку великі еротичні фото (можна з вашого архіву), а якщо таких немає, то купіть еротичний альбом. Ви можете розглянути фотографії «до» чи «під час». У будь-якому випадку, вони виконають свою роль і підстебнуть вашу пристрасть.
Зустріньте вашого чоловіка голою, але з будь-якою еротичною деталлю: це може бути довга нитка бус на шиї або троянда у волоссі. Перед цим попередьте його дзвінком або смс-кою про сюрприз сексуального характеру. Особливо це потрібно в тому випадку, якщо ваш чоловік – великий консерватор.

  1. Здивуйте чоловіка незвичайним вечерею.

Якщо раніше ви харчувалися поспішно і напівфабрикатами, то зараз приготуйте повноцінні закуски і салати. Ігристе вино вітається, але в розумних кількостях. Експериментуйте з текілою – сіль можна злизувати з будь-яких місць. Головне, не переборщити зі спиртним.

  1. Якщо все піде так, як треба, то ваш чоловік дуже швидко «заведеться».

Ваше завдання – розтягнути задоволення надовго. Під час сексу переривається, відпочивайте, міняйте пози. Можна навіть поговорити, але не про домашні справи і тим більше не про світові новини, а про відчуття і почуття. Розкажіть, нарешті, де вас треба гладити-чіпати-щипати і від чого ви отримуєте задоволення.

  1. Після піку ніжно обійміть вашого єдиного і скажіть йому «дякую» за цю ніч кохання.
  2. Після такого «спалаху» навіть старі стосунки розпалюються з новою силою.

Однак ідеальна коханка не зупиняється на досягнутому – вона експериментує разом з чоловіком. Звичайно, проробляти таке щоночі ви не зможете (та й не треба, швидко стане нецікаво).

Джерело

2ogoloshenya