Велика Британія ввела санкції проти ймовірної коханки Путіна Аліни Кабаєвої

Велика Британія ввела санкції проти Аліни Кабаєвої – ймовірної коханки путіна. Станом на 13 травня країна вже запровадила обмеження проти понад тисячі фізичних та сотні юридичних осіб з Росії.

Про нові санкції оголосила Ліз Трасс – міністерка закордонних справ Великої Британії. В офіційному повідомленні мовиться, що родичі Путіна отримують високі посади та ведуть розкішний спосіб життя завдяки своїй приналежності до режиму, пише 24 канал.

Однак Велика Британія продовжуватиме вводити санкції проти усіх, хто підтримує Путіна та його воєнну машину. Це триватиме, доки Україна не здобуде перемогу у війні.

Офіційні активи Путіна скромні, а його спосіб життя фінансується клікою сім'ї, друзів та еліти,– йдеться у повідомленні.

Хто опинився у новому санкційному списку

Аліна Кабаєва – колишня художня гімнастка, очільниця ради директорів Національної Медіа Групи та ексдепутатка Держдуми від "Єдиної Росії". Окрім того, Кабаєва, ймовірно, є коханкою очільника Кремля. За даними ЗМІ, у них є щонайменше одна спільна дитина.

Анна Зацепіна – бабуся Кабаєвої.

Людмила Очеретна – ексдружина Путіна. Очеретна отримувала вигоду від пільгових ділових відносин з державними структурами.

Ігор Путін – двоюрідний брат очільника Кремля. Бізнесмен, очолює Міжнародний морський порт "Печенга".

Михайло Путін – родич російського президента. Бізнесмен. Заступник голови правління СОГАЗ – страхової компанії. Заступник голови правління "Газпрому".

Роман Путін – двоюрідний брат очільника Кремля. Чоловік завжди хизувався своїми родинними зв'язками та стверджував, що саме це дозволило його компанії "Путін Консалтинг" допомагати іноземним інвесторам.

Михайло Шеломов – двоюрідний брат Путіна. Бізнесмен. Саме його компанія ТОВ "Акцепт" ділить співробітників з фірмою, яка по документах є власницею "Палацу Путіна". Окрім того, Шеломов є акціонером банку "Росія" – тісно пов'язаним з Кремлем.

Олександр Плехов – друг Путіна. Отримував від цих взаємин вагому вигоду. Його компанія Vital Development "славилася" значним заступництвом держави.

Михайло Клішин – член Ради директорів СОГАЗ, виконавчий директор банку "Росія".

Володимир Колбін – син друга дитинства Путіна. Отримував від російського уряду підтримку на посаді гендиректора ТОВ "Геленджицький морський порт".

Юрій Шамалов – брат ексзятя Путіна Кирила Шамалова. Його характеризують як представника нової еліти дітей найближчих соратників Путіна. Кар'єра розвивалася стрімко: Шамалов став президентом "Газфонду" та членом ради директорів "Газпромбанку".

Віктор Хмарін – друг та родич Путіна. Володів низкою підприємств. Зокрема, мовиться про ТОВ "Нафтопродуктсервіс".

Що відомо про стосунки Путіна та Кабаєвої

За даними ЗМІ, Кабаєва та Путін познайомилися ще у 2001 році. З того часу чутки про їхні стосунки не згасали.

У 2008 році газета "Московський кореспондент" навіть повідомила, що Путін начебто зробив Кабаєвій пропозицію руки та серця. Тоді очільник Кремля ще перебував в офіційному шлюбі з Очеретною. Цікаво, що вже через декілька днів після публікації матеріалу газета "несподівано" закрилася.

У 2013 році сім'я Кабаєвої раптом придбала шість квартир, два будинки та земельні ділянки у престижних локаціях. Того ж року стало відомо, що Путін розлучається з дружиною після майже 30 років шлюбу.

ЗМІ повідомляють, що упродовж багатьох років стосунків Кабаєва приховувала статки Путіна за кордоном. Для життя вона обрала не Росію, а європейську Швейцарію. Кажуть, Кабаєва мешкала в особняку поблизу Женеви.

Окрім того, ЗМІ припускають, що у Путіна та Кабаєвої є спільні діти. Начебто колишня гімнастка народила очільнику Кремля спершу доньку, а тоді ще двох близнюків.

2ogoloshenya