Подія сталася 27 квітня о 21.30 годині в селі Новий Майдан Деражнянського району.

У ході конфлікту між подружжям чоловік вдарив жінку ножем, пошкодивши судини. Потерпіла померла від крововтрати в реанімації, а зловмисник втік з села і переховувався в довколишніх лісах. 8 травня оперативники його розшукали і затримали. Чоловікові може загрожувати до 10 років позбавлення волі.

Того вечора між подружжям виникла суперечка, в ході якої 50-річний чоловік вдарив дружину в стегно ножем, пошкодивши судини, що призвело до значної крововтрати. Без свідомості потерпілу доставили в Деражнянську районну лікарню. На жаль, лікарям не вдалося врятувати жінку — після операції о 3-ій годині ночі вона померла.

Зрозумівши, що накоїв, чоловік, не дочекавшись навіть «швидкої», втік з села. Протягом десяти днів він переховувався у довколишніх лісах. 8 травня оперативники Деражнянського відділення поліції вирахували і затримали зловмисника.

До речі, чоловік раніше вже 4 рази перебував у місцях позбавлення волі за вчинення крадіжок. Цього разу згідно санкції ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України йому загрожує до 10 років позбавлення волі. На період досудового розслідування суд взяв чоловіка під варту.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

2ogoloshenya