Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Результат пошуку зображень за запитом "голос країни 8"

Переможцем фіналу восьмого сезону "Голосу країни" українці через телефонне та SMS-голосування обрали підопічну Сергія Бабкіна Олену Луценко.

У грандіозному фіналі "Голосу країни" учасниця виконала народну пісню "Ой, у вишневому саду", яку старанно готувала протягом останнього тижня, вийшла на сцену у дуеті зі своїм наставником Сергієм Бабкіним та заспівала легендарну пісню "Червона Рута", а також виконала композицію зі "сліпих прослуховувань" "Колискові зорі" Ніни Матвієнко, яка і принесла їй перемогу.

"Я хочу подякувати усім українцям, мамо, тато, спасибі за життя. Всім велике дякую і низький уклін", - прокоментувала свою перемогу Олена Луценко.

Олена Луценко (20 років, Біла Церква) народилася в співочій сім'ї, в якій зберіглася давня українська традиція співати з родичами за обіднім столом. Для того, щоб дівчина могла розвивати свій дар співу, її батьки довгий час відмовляли собі в багатьох благах і працювали на кількох роботах.

Джерело

2ogoloshenya