Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Якщо ви громадянин України та перебуватимете 21 квітня не за місцем реєстрації, для участі у голосуванні вам необхідно повторно пройти процедуру тимчасової зміни місця голосування.

 

Для цього потрібно зробити наступне: 

- До 15 квітня включно звернутись до відділу ведення Державного реєстру виборців за місцем реєстрації або місцем фактичного перебування в день виборів.

- Пред'явити документ, який підтверджує громадянство України.

- Подати заяву про тимчасову зміну місця голосування та документи, які підтверджують необхідність такої зміни (наприклад, довідку з місця навчання або роботи; посвідчення про відрядження; проїзні документи; договір оренди житла; довідку внутрішньо переміщеної особи або будь-який інший документ).

 

ВАЖЛИВО! Мешканцям тимчасово окупованих територій Автономної Республіки Крим, міста Севастополь, окремих районів Донецької або Луганської областей підтверджувальні документи не потрібні.

- Отримати посвідчення про тимчасову зміну місця голосування та дізнатися номер дільниці, на якій ви зможете проголосувати.

2ogoloshenya