Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Пов’язане зображення

Популярні актори, які виконали головні ролу у серіалі Школа вирушать у всеукраїнський тур.

Під час нього відбудеться низка фан-зустрічей із прихильниками у різних містах. Фани матимуть змогу зустрітися, зробити селфі та взяти автограф у своїх кумирів, а саме у виконавців головних ролей: вчительки Яніни Андреєвої, популярної блогерки Лізи Василенко, улюбленця дівчат Олександра Петренка, акторок Анни Трінчер та Карини Чернявської.

 14 травня – Хмельницький, театр ім. Старицького,18.00.

Також фан-зустрічі відбудуться у Луцьку, Рівному, Львові, Івано-Франківську, Тернополі, Вінниці.

Окрім спілкування із зірками серіалу, на відвідувачів чекають інтерактивні конкурси. Детальніше про місце та час проведення фан-зустрічей можна буде дізнатись на сайті 1plus1.ua.

Довідка: "Школа" – перший україномовний серіал виробництва 1+1 Продакшн. У ньому розповідають про реалії життя школярів та їхні стосунки з викладачами та батьками. Ця стрічка стала найрейтинговішим серіалом у сезоні осінь 2017 – зима 2018. Також стрічку представили на найбільшій європейській щорічній виставці аудіовізуального контенту MIPTV-2018 у Каннах, де викликала неабиякий інтерес та за перші кілька днів виставки три телекомпанії виявили бажання придбати формат.

Джерело

2ogoloshenya