Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Вчитель домагався ученицю та порізав її хлопця

На Рівненщині на 10 років засудили колишнього вчителя, який хотів убити приятеля неповнолітньої школярки, до якої був небайдужий.

Це сталося ще 2016 року. Потерпілий Іван Лукша дивом вижив, бо нападник наніс йому 30 ножових поранень. Були пошкоджені печінка, легені, нирка. Завершити справу педагогу завадив сусід. Люди викликали швидку. Кілька місяців він провів у лікарні, йшлося в сюжеті ТСН.

З дівчиною, через яку стався напад, Іван зустрічався лише три дні. Дівчина розповіла, ще до зустрічі з Іваном старший на 10 років педагог нападав і на неї, бо вона не відповідала йому взаємністю.

Тоді для педагога все минулося безкарно. Його мати, голова сільради, вмовила матір школярки все списати на нерозділене кохання. Батьки дівчини і зараз не хочуть про це говорити.

Сам засуджений каже, що не згодний з обвинуваченням та подаватиме апеляцію, щоб не сидіти 10 років.

Незважаючи на те, що вчителя посадили, постраждалі все одно перебувають у постійному страху, бо педагог погрожував їм навіть з-за ґрат у залі суду.

Джерело

2ogoloshenya