Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Лайлива вчителька, яка прославилася у мережі, звільнилася

Вчителька фізики Людмила Анатоліївна із Васильківської школи №9 на Київщині, яка стала відомою в соцмережах через нецензурну лайку на адресу свого учня, звільнилася за власним бажанням.

Відео, на якому видно, як вчителька підходить до парти учня і починає обзивати його, потрапило в соцмережі і отримало резонанс - 310 тис. переглядів і понад 12 тис. перепостів.

У школі прокоментували, що таку поведінку вчительки спровокував сам учень, але, незважаючи на це, таке ставлення неприпустиме.

Народний депутат Ігор Мосійчук взяв справу під особистий контроль, про це повідомив у Facebook.

"Вимагаю від Васильківського міського голови Володимира Сабадаша негайної реакції на поведінку цієї неадекватної людини! Як мінімум, цю недовчительку мають негайно звільнити, а директора школи і керівника відділу освіти відсторонити від виконання обов'язків на час службового розслідування. Беру цю справу під свій особистий контроль", - написав він.

Вікторія Ґедзь виклала у Facebook відео, на якому вчителька усіляко обзиває та лає учня нецензурною лексикою. Інцидент стався наприкінці уроку, коли учні записували домашнє завдання. Батьки у коментарях пишуть, що це не перший випадок, і вже раніше писали скарги.

Джерело 

2ogoloshenya