Фракція "Народний фронт" у Верховній Раді вимагає розглянути постанову про перевибори Чернівецької міської ради.

Про це під час Погоджувальної ради заявив керівник фракції Максим Бурбак, повідомляє прес-служба політичної сили.

Він наголосив, що місцеві депутати працюють проти міста і його мешканців, до того ж протизаконно намагаються усунути з посади діючого міського голову.

"У Чернівцях назріває незаконне усунення діючого мера Олексія Каспрука. Кишенькові депутати, обрані в 2015 році, хочуть стати регіональними князьками і довічно грабувати місто та його землі, дерибанити бюджет. Вони працюють проти міста, проти його розвитку та законно обраного народом міського голови", - наголосив Максим Бурбак.

Він додав, що минулого року разом із народним депутатом Миколою Федоруком зареєстрував постанову про перевибори Чернівецької міської ради.

"Сьогодні наша фракція вимагає невідкладного розгляду цієї постанови в сесійній залі. Два роки я борюся з тим, щоб Чернівецьку "зраду" було розпущено, були призначені в законний спосіб перевибори. До речі, міський голова готовий іти на перевибори. Тому звертаємось до всіх голів фракцій, груп, наших колег з БПП - не зволікати з цим питанням", - наголосив Максим Бурбак.

Нагадаємо, 18 квітня 2017 року міський голова Чернівців Олексій Каспрук закликав Верховну Раду України призначити позачергові вибори Чернівецької міської ради.

Пізніше нардепи Максим Бурбак і Микола Федорук зареєстрували у Верховній Раді постанову щодо призначення позачергових виборів Чернівецької міськради.

Джерело

2ogoloshenya