Картинки по запросу «Open Kids»\

Цієї весни на хмельничан чекатиме концерт гурту «Open Kids».

«Open Kids» - це відома поп-група. Це п'ять професійних виконавиць, які є унікальним явищем європейської музичної індустрії. Вони є чудовим прикладом для багатьох дітей і дорослих в усьому світі. Пісні «Open Kids» закликають кожного вірити у здійснення мрій, досягати своїх цілей та змінювати навколишній світ на краще.

Учасницями гурту «Open Kids» є: Лера Дідковська, Анна Бобровська, Ангеліна Романовська, Юлія Гамалій та Анна Музафарова. Незважаючи на свій юний вік, дівчата підкорюють музичну сцену своїм проникливим вокалом, щирістю та цілеспрямованістю. Крім занять по вокалу, вже понад 6 років дівчата займаються акторським та хореографічним мистецтвом. Учасниці гурту мріють стати відомими в усьому світі. Дівчата також встигли записати пісні з Дмитром Монатіком та з «The Maneken».

«Open Kids» - це проект студії творчого розвитку дітей «Open Art Studio», яка розташована в Києві. Гурт виник ще у 2012 році. Тоді і відбулася прем'єра першого кліпу на пісню «Show Girls». У 2014 році дівчата презентували нову відеороботу на пісню «На десерт». Зйомки цього кліпу проходили у Німеччині. А вже у 2015 році група виступила зі своїм першим сольним концертом в одному з відомих столичних клубів.

Під час концерту хмельничани зможуть почути різноманітні пісні: «Show Girls», «Stop People», «На десерт», «Milky Way», «На радість», «Не танцюй», а також спільні композиції з «The Maneken» «Stop» і Monatik «Важливо». Концерт буде цікавий як дітям, так і дорослим. На глядачів чекатиме приємний вечір і чудові пісні від талановитих виконавиць.

Отже, гурт «Open Kids» виступить 19 травня, у Хмельницькій обласній філармонії.

 Захід розпочнеться о 19:00.

Ціни на квитки коливаються від 250 до 650 гривень.

Джерело

2ogoloshenya