Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Картинки по запросу Світ накриють безперервні магнітні бурі

Найближчі 10 днів світ накриють практично безперервні геомагнітні бурі.

Згідно з даними Інституту геофізики, з 21 по 26 березня прогнозуються слабкі та помірні магнітні бурі. Лише 27 березня магнітне поле Землі дасть трішки перепочити.

У ці дні гіпертонікам і іншим метеозалежним українцям потрібно уникати підвищених фізичних навантажень. Сердечникам піде на користь під час магнітних бур динамічне навантаження – спокійна, розмірена ходьба. А ось статичне навантаження небажане в такі періоди, треба поменше сидіти або стояти.

Достатня кількість рідини допомагає зменшити в'язкість крові. Тому варто пити звичайну чисту воду, не менше 1,5-2 літрів на день. Для гіпертоніків під час магнітних бур корисні заспокійливі чаї з собачої кропиви, меліси і м'яти. В той час гіпотонікам краще вживати настоянку лимоннику і заварювати чай з імбиру.

Дуже хорошу дію при головних болях і дратівливості мають ефірні олії – олія м'яти, лаванди і розмарину здатні позбавити головного болю і заспокоїти нервову систему.

Джерело

2ogoloshenya