Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

"Кричав і кляв усе на світі": ліфт довів Захарченка до істерики

Головний терорист ДНР Олександр Захарченко показав свою фобію. Влаштував істерику, коли застряв у ліфті.

Ватажок сепаратистів приїхав до донецького гуртожитка з перевіркою.

"За ідеєю роспропагандистів, все повинно було вийти тіп-топ: на камери була б солодка заява, мовляв, ми для тих, хто втратив житло, дивіться, що побудували. Сюжет зняли. Правда, не зняли й чисто випадково забули одну деталь", - написав блогер Фашик Донецький.

Захарченко зайшов у ліфт сам. Коли кабіна зупинилася, сильно занервував.

"Чесно, не знаю, на скільки схуд Захарченко, коли він зрозумів, що ліфт його взагалі не поважає й вимкнулося світло в кабіні. Чули коли-небудь, як ніжно і спокійно будівельник кричить, коли опускає кувалду собі на мізинчику? То не крик, а шепіт. Захараст кричав і кляв усе на світі так, ніби він побачив Яроша в кабіні", - додав блогер.

За словами Фашика Донецького, ватажка бойовиків ДНР випустили через 3-4 хв.

"Правда, шкода цивільних. Ліфтерові не пощастило найбільше - він з гуртожитку поїхав прямо на підвал зізнаватися у всіх гріхах, які з нього виб'ють православні садисти. З усіх цивільних і вояк - свідків криків Захарченко, котрий народжував цеглини в ліфті - взяли підписки про нерозголошення державної таємниці", - розповів блогер.

На початку березня Олександр Захарченко випадково "офіційно" визнав наявність у бойовиків російського контрбатарейного комплексу "Зоопарк-1". Наявність зброї ватажок ДНР "спалив" через "розпорядження" про нагородження почесними грамотами певних військових. Серед них був лейтенант Олександр Сапасай, який командує комплексом 1Л219М.

Джерело

2ogoloshenya