Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Ватажок “ЛНР” Леонід Пасічник готовий провести з українською владою переговори стосовно майбутнього Донбасу.

Терористи стверджують, що Україна не хоче вести з ними переговори.

“На жаль, на сьогоднішній день такої можливості немає, наскільки я розумію, і Київ не готовий вести такий діалог”, – зазначив ватажок “ЛНР”.

За словами Пасічника, бойовики зараз можуть домовлятися з Україною тільки в рамках Мінських угод.

Він зазначив, що на даний момент складно передбачати майбутнє окупованих територій.

“Ми готові до діалогу, ми за те, щоб вирішувати всі конфлікти за круглим столом. Будь-яка війна завжди закінчується миром, і чим менше втрат при наближенні до цього миру, я маю на увазі людських, якихось матеріальних, зруйнованих заводів, фабрик, житлових будинків, шкіл, садків і так далі, тим краще”, – заявив ватажок луганських бойовиків.

Нагадаємо, в “ДНР” кажуть, що взятий у полон українськими військовими найманець з Росії не має жодного відношення до терористів. Про це сепаратистським ЗМІ заявив Едуард Басурін.

“У ході перевірки поданих Миколою Покусаєвим документів по лінії “правоохоронних органів ДНР” з’явилися підозри в його злочинній діяльності на території Білгородської області Росії, пов’язаної з сексуальним насильством, в тому числі по відношенню до неповнолітніх”, – зазначив він.

Басурін заявив, що Покусаєв нібито відправився на Донбас, щоб сховатися від кримінального переслідування. Він стверджує, що “ДНР” не стала укладати з росіянином контракт. За його словами, “військове командування ДНР” останнім часом на знало про місцезнаходження Покусаєва.

Пропагандисти так званої “ДНР” відзначилися новим безглуздим фейком, який викликав у користувачів соцмереж лише сміх. Так званий “заступник командувача оперативного командування терористів “ДНР” Едуард Басурін вигадав нову історію про “звірства” “Правого сектора” під Донецьком.

Терорист розповів сепаратистським ЗМІ, що представники “Правого сектора” відбирають у людей сім-карти оператора бойовиків “Фенікс” або вимагають за них викуп.

Крім того, він відзначився безглуздою історією про бабусю, яку українські військові нібито змусили з’їсти газету під час поїздки в автобусі.

Джерело

2ogoloshenya