Голова Чернівецької обласної державної адміністрації Олександр Фищук підтвердив інформацію про проведення обшуків у помешканнях його доньки та сватів.

"Обшуки проходили, це правда. Проходили у моєї дочки та у моїх сватів. Правоохоронці сказали, що проводять обшуки у зв’язку з кримінальним провадженням, яке порушене у Тернополі. Вона (дочка, - авт.) попередила правоохоронців, що вона з колишнім чоловіком на тій квартирі не проживає уже два роки. Вони провели обшук. А після того поїхали. Забрали два чи три "кнопкових" телефони, якими гралися діти. І на цьому все закінчилося", - сказав Фищук.

Він сказав, що йому невідомо, у рамках якого кримінального провадження проводились ці обшуки.

"Я не спілкувався з правоохоронцями, тому мені не відомо, у зв’язку з яким кримінальним провадженням проводились обшуки", - додав голова ОДА.

Раніше повідомлялося, що у Чернівецькій області правоохоронці сьогодні проводять обшуки у квартирах й офісах осіб, які, за даними місцевих ЗМІ, можуть бути причетними до контрабанди. Серед об’єктів, де проводились спецоперації правоохоронців називали помешкання родичів голови ОДА Олександра Фищука.

Джерело

2ogoloshenya