Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

У Новоархангельському районі на Кіровоградщині під час прогулянки зник 9-річний Денис Бурлаков.

Коли дитина не повернулася додому — рідні викликали поліцію. Хлопця знайшли за кілька годин у 3-метровій ямі для зберігання овочів. Про це повідомив керівник поліції області Сергій Кондрашенко.

"Хлопчик пішов кататися на санчатах, але замість гірки чомусь опинився на засніженому городі. Згодом провалився у триметрову яму для зберігання овочів, з якої самостійно вибратися не зміг. Малий почав кликати на допомогу, але через значну відстань від будинків, його ніхто не почув. Не дочекавшись онука з прогулянки, на пошуки Дениса вирушила бабуся. Хоч щось дізнатися про дитину від односельців так і не змогла, тому викликала поліцейських", - розповів Кондрашенко.

Правоохоронці у темряві розгледіли на снігу дитячий слід. Орієнтуючись по ньому, поліцейські дійшли до прірви, з якої було чутно крик про допомогу.

"Почувши голоси людей, Денис почав щосили кликати до себе рятівників. Правоохоронці самостійно дістали малого, закутали в поліцейський бушлат, доправили його додому", - додав очільник поліції Кіровоградщини.

Джерело

 

2ogoloshenya