Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Похожее изображение

Про це в Instagram написала сама Ольга.

Страшна ситуація сталася в родині української телеведучої Ольги Фреймут. Няня маленького сина Ольги Валерія вдарила малюка. Про це Ольга написала великий пост на своїй сторінці в Instagram і попередила всіх про те, що нікому вірити не можна:

"Навіть не віриться – як у мене, такої прискіпливої і помішаної на дітях , таке могло статися? Я – журналіст , людей відчуваю , розбираюся в них, вмію з ними розмовляти . Як я не бачила? Втім, я відчувала. Останнім часом Валерій (1 рік 8 місяців) дуже тривожно спить вночі – раптом починає гірко -гірко плакати. Це не зубки – у сина вже всі прорізалися. І він у нас не погано розмовляє – сказав би. А ще Валерій почав панічно за мене хапатися , втікати від няні . Навіть , коли я в одній з ним кімнаті відходила до вікна, він починав плакати: "Мама тут! Мама тут !" Валерій постійно казав , що вкусить Марію ( так звати його няню), плакав і біг до нас з Володею, бабусь , до першої няні Каті, яка тепер з Євдокією, моєї сестри, навіть до домашньої робітниці . У нас вдома камери. І я дізналася причину такої поведінки сина.

Мені стало відомо, що няня вдарила мого сина по личку. Дала ляпаса. Як дорослому ", – написала Ольга.

Також ведуча зазначила, що судячи з пояснень няні, вона так вчинила через те, що малюк вкусив її і це була "здача". "Валерій розплаканій перепитав:" Здача? ". За що? Чому? Як?", - продовжила Ольга.

Ольга пояснила, що няня отримувала пристойну зарплату, користувалася послугами її водія, а також жила в комфортабельній квартирі, знятій спеціально для неї.

"Я пишу цей пост – і плачу! Дорогі батьки, будьте поруч з дитиною , прислухайтеся, придивляйтеся, слухайте серце. Нікому чужому вірити не можна. І ще, якщо до вас на роботу проситиметься няня Марія Сенатор з Луцька , згадайте мою історію", – сказала Ольга.

Джерело

2ogoloshenya