Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Англіканський єпископ представив доповідь, де йдеться про те, що четверо з п’яти переслідуваних віруючих по всьому світу — християни.

Преподобний Філіп Маунстефен, англіканський єпископ в місті Труро, Великобританія, передав попередню доповідь про переслідування християн в Міністерство закордонних справ та у справах Співдружності 3 травня

Відповідно до доповіді, 80% переслідуваних віруючих по всьому світу — християни. Єпископ Маунстефен пояснив, що, статистичні дані отримані в результаті десятирічного дослідження Міжнародного товариства з прав людини.

У доповіді служитель також навів дані дослідницького центру Pew 2017 року, де йдеться про те, що християни піддаються переслідуванням за віру в 144 країнах.

Преподобний заявив, що переслідування християн у всьому світі посилюються і «скоро наблизяться до міжнародного визначення геноциду».

Маунстефен планує завершити остаточну доповідь до літа, додавши інформацію про країни особливо небезпечних для християн і рекомендації для уряду.

Міністр закордонних справ Великобританії Джеремі Хант заявив третього травня, що доповідь була «дійсно читанням, яке змушує протверезіти»

Джерело.

2ogoloshenya