Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Учасники Eurorally платили по 900 доларів за те, аби потрапити у списки, однак ця сума мізерно мала, порівняно з вартістю більшості автомобілів.

Ентузіасти назвали свій автопробіг Euro Rally 2019 і збирались проїхати кількома країнами ЄС, однак насолодитись німецькими автобанами їм не вдалось.

“Та ми ж просто розважались”, – кажуть учасники пробігу, однак їхні розваги не дуже сподобались німецькій дорожній поліції, яка обірвала усі веселощі на півдорозі.

Маршрут пробігу був прокладений з Осло до Праги. Організатори стверджують, що вони не мали на меті влаштовувати перегони між учасниками і на дорозі поводились чемно. Однак німецька поліція дотримується іншої думки.

Правоохоронці наполягають, що на ділянці автобану A20 у Німеччині група спорткарів рухалась зі швидкістю більше 250 км/год, що перевищує дозволену на цій трасі. Також копи отримали чимало скарг від водіїв на дорогах, які повідомляли про створення небезпечних ситуацій і перевищення швидкості учасниками пробігу.

Джерело.

2ogoloshenya