Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

 

Дитину забрав колишній чоловік жінки і сховався у дипустанові.

Українка Анастасія Могенсен вже тиждень проводить акцію протесту під посольством Данії у Києві. Вона стверджує, що її колишній чоловік викрав їхнього 2-річного сина і переховується з ним на території дипустанови.

За словами Анастасії, вона перебувала у шлюбі з данцем Яном Когом Могенсеном, але рік тому українка разом із сином Даніелем повернулася на батьківщину. Нещодавно чоловік подав документи на розлучення.

Жінка стверджує, що 2 травня у Запоріжжі, коли Даніель гуляв на дитячому майданчику з бабусею, на них напали її колишній чоловік та кілька невідомих чоловіків. Вони забрали із собою дитину, а бабусю вдарили.

 Анастасія Могенсен каже, що її син перебуває на території посольства  Данії, їй не дають із ним побачитися. Вона боїться, що екс-чоловік вивезе дитину з-за меж України.

8 травня Анастасія домоглася зустрічі з колишнім чоловіком, але сина їй не показали і ніякої конкретної інформації не надали, пише РБК-Україна.

 На ситуацію відреагував міністр закордонних справ України Павло Клімкін. За його словами, він двічі розмовляв про це зі своїм данським колегою Андерсом Самуельсеном. Міністр отримав запевнення, що справа має зрушитись з мертвої точки.

"Сприяти сімейному примиренню - непроста справа. Зараз вкрай важливо, аби данське посольство вчинило по-людськи і дозволило матері побачити свого дворічного сина, а також допустило до дитини медиків. Адже це ще більше підливає масла у вогонь і без того складної ситуації", – написав Клімкін у Facebook.

Нагадаємо, 11 квітня київські правоохоронці отримали повідомлення від заявника, що

Поліція Києва отримала повідомлення про викрадення 4-річного хлопчика

невідомий посадив дитину в авто та поїхав. Вони встановили, що 4-річного хлопчика забрав його батько - іноземець, який працює в Україні за контрактом. Наразі триває законний процес розлучення між ним та дружиною. Зокрема, напередодні відбулось засідання в суді, де розглядалось питання з ким саме залишиться дитина після розлучення.

Джерело.

2ogoloshenya