Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Влада Гренади повідомили про зміни в державній програмі «Громадянство через інвестиції» (CIP). Згідно з новими правилами, розмір мінімальних вкладень в нерухомість знижений з $ 350 тисяч до $ 220 тисяч.

Як і в інших імміграційних програмах, що діють в країнах Карибського регіону, нова вартість буде застосовуватися тільки в тих випадках, коли заявники спільно інвестують в нерухомість кошти на загальну суму $ 440 тисяч.

Варто відзначити, що уряд Гренади недавно оголосило і про інші зміни, які роблять гренадской паспорт ще більш привабливим для інвесторів і їхніх родин: було розширено поняття «утриманець» і скасовано вимогу до заявника про постійне місце проживання. Крім того, покупці вторинної нерухомості, схваленої в рамках CIP, тепер мають право на отримання громадянства.

Паспорт Гренади відкриває безвізовий в'їзд в 131 країну, включаючи ЄС, Великобританії та Китаю. Ще одна важлива перевага: громадянство дає можливість переїхати в США за допомогою американської інвесторської візи Е-2, яка дешевше грін-карти EB-5 і оформляється набагато швидше. Більш того, Гренада - єдина країна в світі, що відкриває такі перспективи.

Astons - провідна міжнародна компанія, що спеціалізується на питаннях імміграції до Великобританії, країни ЄС і Карибського регіону.

Для отримання додаткової інформації або приватної консультації ви можете написати на пошту: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. або зателефонувати за телефонами: +7 499 709 81 93, +44 20 7043 6026.

Джерело. 

2ogoloshenya