Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Нік Вуйчич підтримує президента Росії володимира Путіна.

Мотиваційний оратор Нік Вуйчич виявився прибічником політики президента Росії Володимира Путіна. Більше того, відомий життєлюб, який є частим гостем в Україні, вважає, що у господаря Кремля "дуже напружена робота". Про це нагадав українцям блогер Олег Карпюк на своїй сторінці в Facebook.

Карпюк зазначив, що зовсім недавно Вуйчич приїжджав до Києва і навіть фотографувався зі скандальним намісником Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври митрополитом РПЦ Павлом ("Пашею-Мерседесом"). Також розповідав, що потрібно боротися з буллінгом.

"Очевидно, це зараз найбільша проблема України", - говорить Карпюк.

"Мабуть, через деякий час він знову приїде, і збере чергові пару сотень тисяч нещасних маленьких українців, яким не вистачає мотивації. В країні, де є "Ігри нескорених", де є Балух, який мучиться в Мордорі за піднятий український прапор, де є Ірина Довгань, яку прив'язували до стовпа і били в "ДНР" за той же прапор, де є тисячі людей, які потроху вигризають і кують українську державність на фронтах. Люди ходять до розпіареного серба за мотивацією", - зазначив блогер і додав, що у вільній країні кожен може робити, що хоче.

Хотів би обійняти Путіна: Нік Вуйчич виявився фанатом "руского міра"

"Просто хотілося б, щоб вони знали, що Нік хотів би обійняти Путіна і побажати йому побільше відпочивати. Ось і все теоретичне прохання", - резюмував він.

Джерело. 

2ogoloshenya